Insarmarea corecta a ramelor este foarte importanta deoarece de aceasta operatie depinde rezistenta fagurilor in timp.
Sarma bobinata pentru insarmarea ramelor are o rezistenta mare si nu rugineste in timp.
Modalitate in insarmare: inainte de insarmare trebuie realizate gaurile prin care se introduce sarma (va recomandam folosirea unui sablon, deoarece gaurile bine facute usureaza munca la lipirea fagurilor). In gauri pot fi introduse si capse (pentru rame), care impiedica patrunderea sarmei in lemn si deteriorarea acestuia. Sarma trebuie intinsa bine pentru ca insarmarea sa fie corecta. Pentru intinderea sarmei se mai foloseste si ondulatorul de sarma. Fixarea sarmelor la capete se realizeaza cu ajutorul cuisoarelor de mici dimensiuni.
Caracteristici:
Este confectionata din inox alimentar (AISI 304).
Grosime: 0.5 mm.
Disponibil in ambalaje de 0.25 kg, 0.5 kg si 1 kg.
Materialul sarmei | Inox |
Modalitatea de ambalare sarma | Rola |